Tärkeä työkalu kävellessä

Kun kävelee paljon, on jalkojen kunto yksi tärkeimpiä asioita.

Isälläni oli diabetes. Hän hieroi joka ilta jalkojaan ”tärinälaitteella” ilman vettä, sukat jalassa, sillä verenkierto oli heikko. Hän myös rasvasi jalkojaan.

Hänestä otin opikseni ja olen jo vuosia rasvannut jalkani joka ilta ja usein myös aamulla. Rasvaaminen on tärkeämpää kuin jalkapohjien raaputtaminen.

Käydessäni jalkahoitajalla muutaman kerran, viimeksi vuosi sitten, tämä sanoi ettei hänen tarvitse tehdä jaloilleni juuri mitään. Itsehoito on siis hyvin tehokasta!

Polveni alkoi oireilla syksyllä, siihen pisti ja se meinasi pettää alta. Ystävä neuvoi voitelemaan joka päivä nivelvoiteella, Arthrolla. Nyttemmin polvi ei ole kipeä, vaikkakin se pienestäkin virheliikkeestä saa joskus minut voihkaisemaan!

Matkajännitys alkaa lisääntyä, lähtöön 39 päivää.

Mainokset

5 kommenttia artikkeliin ”Tärkeä työkalu kävellessä

 1. Tupsukka

  Hei, olet varmaan jossain maininnut, mutta en jaksa muistaa; montako päivää vaellatte ja mikä on matkan pituus? Niitähän on eri pituisia reittejä, olen ymmärtänyt. Nyt kyllä viimeinen odotusviikko menee varmaan äkkiä 😊 🙏 -En oikein osa käyttää tätä mutta yritän. – 16-25.4 ollaan reissussa. Siinä on matkapäivöt mukana. 250km. Osan menemme bussilla, koska luultavasti emne ehdi kävellä. Porto- Santiago de Compostela. Bussilla takaisin lähtöpaikkaan!

  Tykkää

   1. Tupsukka

    löysin hyvin vastauksesi, jossa asia tuntuu tutulta, joten olen sen varmaan aiemminkin kuullut. 😀 kiitos!

    Tykkää

  1. Ihan oikeaan paikkaan varmaan laitoit 😁Ainakin minä näin sen😀Mutta minä vastasin väärään paikkaan🙄 -Reijan blogia seuraan mutta en osaa kommentoida hälle mitään, joten minun veneeni upottaa enemmän Tupsukka😂7.4.2018 5.41 ip. Caminolle <comment-reply@wordpress.com> kirjoitti:

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s