Kunnon kohotusta

Olen sairastellut moneen otteeseen kevätkaudella, mutta nyt olen kunnossa ja kävelyinto on huipussaan.

Noin viikko sitten loikistelin 13 km jaloissani nailonsukkien lisäksi toiset, jotka olivat liian paksut. Kakkosvarpaan kynsi alkoi sinertää. Tein sille ensiavuksi oman villasukan, jos se vaikka leppyisi.

Alakuvassa on boris-juomaa 3 litran pönikkä. Sen pitäisi olla mitä parasta suolistoterapiaa, ks. Google. Hörpin sitä mukillisen aamuisin.

Tänään tuunasin hattua, jonka otan mukaan. Avasin sen takaa, että hiukset mahtuvat eivätkä silmät vedä kieroon. Kukkanauhan olen virkannut ja ommellut kuminauhaan kiinni, ja ompelin sen lisäksi sieltä täältä hattuun kiinni. Nyt se tuntuu passelilta. Muovisen kenkälusikan ripustan rinkkaan (sitähän voi käyttää veitsenä; hah,hah!)

Tänään kävelin reilut 8 km sen lisäksi, että töissä 4 km. Alan olla tosissani innostunut!

Caminopassikin on saapunut. Sitä näyttämällä saa yöpyä albergoissa ja vastaavissa pyhiinvaeltajille tarkoitetuissa yöpaikoissa.

Kävellessäni lauloin moneen kertaan osaamiani virsiä sekä raamattulauluja, joita olen säveltänyt 25 v sitten. Ne siivittävät askeleita mukavasti.

Herra, kuule minua. Huomaa huokaukseni. Kuninkaani ja Jumalani, kuule kun huudan sinulta apua! Sinua minä rukoilen, Herra jo aamulla kuulet ääneni. Aamun hetkellä tuon sinulle pyyntöni, ja odotan vastaustasi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s