Yhteistyötä rinkan kanssa

7 päivän päästä heitän rinkan selkään ja valun etelää kohti pojan perheen luo. Ja varhain 16. päivä kapuamme koneeseen caminokavereiden kanssa.

Kahtena iltana olen pakannut rinkkaan 6 kg tavaraa ja pinkaissut lenkille. Torstaina tunti ja kolme varttia – sade antoi alibin kipaista kotiin. Eilen satoi lunta ja vettä iltakahdeksaan. Sen jälkeen kiersin 7 km lenkin – aurinko punersi taivaanrantaa, oli kaunista.

Opettelen katselemaan ympärilleni sen sijaan että yrittäisin suorittaa kävelyä. Onhan toki mukavampi nauttia siitä mitä tekee sen sijaan, että etukenossa irvistelisi päin tuulta.

Rinkka tuntuu passelilta, kengät sopivilta. Toinen kevyt t-paita on vielä etsinnässä, mutta muuten tavarat alkanevat olla koossa.

Eurooppalainen svakuutuskortti lienee tulossa; soitin Kelaan. Varasin kyllä sinne ajankin ensi viikolle, että saan jonkinlaisen paperin, mikäli kortti ei ehdi tulla.

Lempilauluja kävellessäni ovat Tule kanssani, Herra Jeesus, sekä Psalmi 121. Jos Herra suo, viikon päästä matkaan! Sitä iloisesti odottaen!

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Yhteistyötä rinkan kanssa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s