Kuin heikoilla jäillä…

olen tämän blogini kanssa! Vahingossa saatan onnistua vastaamaan kommentteihin ja kestää, ennen kuin tiedän, minne voin kirjoittaa uuden jutun. Luoja suokoon, että osaan kirjoittaa sitten jHs ja olemme oikeasti caminolla.

Katsoin säätilaa Portossa. Sateiselta näytti. Mutta viikon päästä, kun olemme siellä, sää kirkastuu. Se olisi mukavaa.

Tänään tein lähes kolmen tunnin lenkin seuralaiseni Rinkan kanssa. Kiersin Vanhan Vaasan kautta Suvilahteen ja rantaa pitkin kotikadulle.

Alkumatkasta koin camino-meininkiä, sillä ohittaessani reppuselkämiestä jäimme juttelemaan vaelluksista kilometrin verran. Ja helppoa oli: sama kieli!

Välillä jaloissa, siis jalkaterissä tuntui hetkittäistä kipua, mutta se meni ohi. Vettä olisi pitänyt olla enemmän juotavaksi, minulla oli vain vaivainen lääkepurkillinen. Nautin joka tipasta.

Putkihuivin laitoin päähän takaraivolle, tuuli otti niskaan. Loppumatkasta otin sen pois. Musta huopahattu oli hyvä valinta. Kuuma tuli, vaikka kylmä oli aluksi. Lunta on paljon, kesä tulee salaa.

Rinkka tuntuu hyvältä kantaa. Välillä hartioissa jomotti, mutta ohimenevästi. Ilman janoa olisin voinut kävellä pitemmästi, sillä puolivälin väsyn jälkeen kävely sujui mukavasti.

Olen venytellyt. Erityisen hyvältä tuntuu jumpparulla selän alla rangan suuntaisesti, lattialla maaten. Tunnen oikein, että keuhkot saavat happea. Nyt juuri en tietenkään makaa jumpparullan päällä vaan sohvalla. Olen katsonut rikosleffan ja syödä mässyttänyt. Hyvä mieli, rento olo.

Rukoilen camino-kaverieni puolesta, yhdellä on flunssaa. Itse olen allergisuuteni takia limainen koko ajan, mutta muutoin iskussa. Ensi viikolla aion tehdä vain lyhyempiä lenkkejä.

Kohti caminoa. Enää 6 yötä, sitten nokka kohti etelää. Jos Jumala suo.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s