Hienosäätöä

3 yötä ja rinkka oltava pakattuna. 5 yötä niin lento Portoon.

Entiset naapurit ilahduttivat sydäntäni tänään, sillä he olivat tuoneet matkaevästä caminoa varten: kauniin kortin ja rakkolaastareita. Kiitos K&J!

Matkaraamattuni tulee olemaan kevytversio täynnä painavaa Sanaa: v. 2012 Päivän Tunnussanasta tammi-huhtikuu. Pyyhkeeksi nostalginen harsovaippa, lapsenlapseni Tiutaun omaisuutta.

Siitepölyajan takia mukaan on raahattava melkoinen repertuaari lääkkeitä. Homeisia nukkumatiloja pelkään, sillä sellaisesta ei minulle hyvä heilu. Mutta kotonakin näköjään sairastelua piisaa, joten matkaan vaan, jHs.

Tänään ostin kympillä 4 paria sukkia, 50% merinovillaa. Tuntuivat suloisen lämpimiltä, kun kävin tunteroisen kävelemässä. Ohuet nilkkasukat niiden alla. Arvelin, ovatko liian paksut, mutta ei tuntunut siltä.

Olen oikein innoissani lähtemässä matkaan! Zaran flunssakin lie helpottanut. Hauskaa on myös päästä tutustumaan Sonaan ja Astraan, sillä heitä en tunne entuudestaan; pari palaveria vain olemme pitäneet.

Autuaita ovat ne, joilla on mielessään pyhät matkat.

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Hienosäätöä

 1. Saara

  Merinovillasukat on hyvät. Tänään kävelyä 23 km ja nyt olen kuin vanha kanttura. Eilen 12. Loput päivät jo lepään. Kylläpä ovat peregriinot vaeltaneet huonossa säässä viime päivinä. Foreca lupaa meille parempaa.

  Liked by 1 henkilö

 2. Tupsukka

  Minäkin olen täällä seurannut Porton säitä ja tosiaan tulossa on ihan kesäisiäkin ilmoja. Siellä varmaan kevät jo pitkällä ja täälläkin toivottavasti takaisin tullessasi.
  Olen jo kohta lukenut tuon Salatut sanat ja todella, tykkään kovin. Ihan uskomaton juttu. Jarruttelen, etten saisi liian äkkiä luettua.
  Mukavia matkavalmisteluja❤️🙏

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s