Alkoi loma!

Pyykit pesty, rinkka pakkaamista vaille. Koti siivottu päällisin puolin, kukankastelija löytyi parin oven takaa.

Kiitollisuus on päällimmäinen tunteeni. Valmistautuminen on jo osa matkaa. Pelkästään työkavereiden ja naapurien lämpö ja kanssakulku on ihmeteltävän ihanaa.

Sain caminokorvikset läheiseltä työkaverilta; ne ilahduttavat minua sangen paljon. Tunnen itseni hyvin etuoikeutetuksi ja rakkaudella ympäröidyksi.

Tein MATKALAULUVIHON. Liimasin sivut vastakkain ja päällystin kontaktimuovilla. Kyseessä on Raamatusta säveltämäni laulut, ja vihossa vain alkusanat kustakin. Osaan ne ulkoa, ainakin lähes kaikki. Niissä riittää muutamaksi tunniksi laulamista kävellessä.

Hyvä, että hain Kelasta eu-sairausvakuutuskortin, väliaikaisen, sillä varsinainen ei ehtinyt tulla.

Sää Portossa Portugalissa näyttää alkuviikosta kesäiseltä, samoin Vigossa, Espanjassa, jonka kautta kävelemme. Tällä viikolla siellä on ollut sateista ja tuulista.

Iloiten te saatte lähteä matkaan ja onnellisesti te pääsette perille! Vuoret ja kukkulat riemuitsevat teidän edessänne; kaikki metsän puut paukuttavat käsiään! -Jes 55:12 -tähän minulla on sävel!

5 kommenttia artikkeliin ”Alkoi loma!

  1. Tupsukka

    On kyllä varmaan jännittävää, kun kaikki on vielä edessä ja kuitenkin jo aika lähellä.
    Tuon Jesaja 55:12-13 sain pari vuotta sitten juuri kun tarvitsin rohkaisua. Hieno raamatunkohta myös sinulle matkaevääksi ja sopii varmaan sinne ympäristöönkin.
    Oikein Hyvää ja antoisaa matkaa ja sitä Jesajan tarkoittamaa iloa! 👋🙏

    Liked by 1 henkilö

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.