Unten maille

Meikä punkkaa hotelli Hiltonissa lentoaseman kyljessä. Klo 21 vaakatasossa pistelin poskeeni pari karjalanpiirakkaa suihkupuhtaana.

Eilisiltana selvisin junasta metroon ja jäähallille Espooseen Jurgenin erinomaisella opastuksella. Ylilelliä suorastaan. Ilo oli katsella lapsenlasta, 7v, ja muita taitavia luistelijoita Pinokkion satunäytelmän ja upean musiikin siivittämänä.

Tiitiäinen, 11 kk, oli kuin aurinko, iloinen vesseli! Tein tunnin lenkin aamulla kärryttelemällä häntä ympäriinsä.

Jurgeni katsoi parhaaksi puolestaan kärrytellä minut autolla Kauniaisiin messuun etten eksy. Tapasin useita tuttuja perheitä ja pääsin ehtoolliselle. Erityisesti loppuvirsi siunasi minut matkalle! Kuva kauniista metodistikirkosta, jossa Lähetyshiippakunnan messu pidetään.

Vähän sähläsin juna-asemalla, mutta kyselemällä selvisin ihmisten lailla lentoasemalle. Apuja pyytelemällä sain jo boarding passit aamulentoja varten, vai mitä ne lappuset lienevät. Ja kun Astra ja Sona tulivat, minä autoin heitä kuin paraskin tekijä!

Zara on vielä matkalla, ei ehdi paljon nukkua. Herätys klo 4. Minä ryhdyn nukkumaan, Sona ja Astra viereisessä huoneessa.

Onnellisia ne, joilla on voimansa sinussa. Kun he kulkevat vedettömässä laaksossa, heille puhkeaa virvoittava lähde. Ja he astuvat Jumalan eteen Siionissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s